Yeşilyurt Hasan Yaldır İlkokulu

Telefon : (0388)6112298
WEB https://hasanyaldirilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Köyü Kale Mevkii Şehit Selami Bayındır Sok. No 16 ALTUNHİSAR / NİĞDE
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran, düşünen, tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.
MİSYON : Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı,sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst,kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal Not: Okulumuz 2016/2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren Birleştirilmiş Sınıf uygulamasına geçmiştir.
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şahsi araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye uzaklık: 2 km İle uzaklık : 40 km